2012-09-30

Förlängning i tidsuppfattning

Ska nog snart sätta mig och läsa. Eller kanske se på en film. Blir kvar uppe i värmland en dag extra för att kunna gratta pappa på tisdag då han fyller år. Kanske jag ska baka honom en kaka : 3 !

Take care

Tillbaka bland höstlöv och tjocka strumpor

Ändas ut, nu är jag hemma hos mor igen i Charlottenberg. Sov mesta dels av resan på flyget och bilresan. Så när jag väl kom i sängs var jag inte lika trött längre. Även fast klockan var sex på morgonen då så kollade jag på de nya avsnittet av The Big Bang Theory. Så runt halv åtta somnade jag och vaknade vid halv elva klar vaken och kollade på lite fler serier som hade kommit ut när jag var borta i Grekland. Hoppas bara mina sol eksem vill försvinna nu när jag är i kallare väder. Men de gör de nog. Ifs lyckas jag få dem på vintern ibland också. Just de ja, tänkte berätta om nått hemskt som hände igår när vi väntade på bussen mot flygplatsen.

Vi var ju tvungna att checka ut ur lägenheten vid 12:00 och bussen gick från hotellet 21:35 .. så vi hade en hel del tid att döda. Vilket bestod av att vi mesta dels av dagen satt vid polen ..som andra i solen och jag i skuggan. Inget mer med det, tiden gick sakta men de var en helt okej men tråkig dag. Sen skulle vi äta lunch. När vi precis fått drickan så stack en geting mig på benet och fick mig att hoppa till och mormors sprite välte över mig. Vilket resulterade i att jag luktade sött och lockade till mig fler getingar (var väldigt mycket av dem där borta) och självklart kom en djävel och stack mig i armen. Blev sur och gick in till killarna som satt i ett rum bredvid receptionen och kollade på fotboll. Tänkte att där fanns de då fan inga getingar. Men jag han precis komma fram till dem innan de blev helt svart framför ögonen och jag svimmade. Vaknade till av att jag låg på golvet och var helt kall svettig, svetten verkligen bara ran av mig i stora droppar. Jag var jätte yr, allt snurrade och jag hade ingen kraft i kroppen och benen domnade och jag kunde känna hur min hals var tjock. Bad min kusin hämta vatten och min mor. Då kom min morbrors fru till mig och gav mig några piller som jag åt, vilket jag sen fick veta var allergi piller. Drack en massa vatten och efter 1 eller 2 timmar började jag piggna till. Men usch va hemskt det var. Jag var så rädd för att min hals skulle hinna tjockna helt och jag inte skulle få luft men så långt hann det aldrig. Kände sedan att jag bara ville hem. Och ändå var det 4 timmar kvar tills bussen skulle gå. Klockan 0:45 skulle vårt flyg gå från flygplatsen också. Så det var mycket väntande kvar. 

Men här sitter jag, pigg och kry. Om man bortser från förskyldningen och sol eksem, vilket inte är en bra combo så du vet. Så nu sitter jag mest här och väntar på att lillsystern ska sluta jobba. Så vi kan åka och handla och fixa middag sen. Mor är i Åmål med Mats och kollar på när hans son spelar fotboll.




Funderar på att gå ut och fota höst bilder, men först blir det en dusch. Kunde dock inte låta bli att fota trädet utanför.
Take care

2012-09-27

En dag ensam i lägenheten, fast i Grekland.

Har suttit och läst och spelat mobil spel hela dagen. Mina sol eksem har bara blivit värre så idag när alla andra gick till havet så stannade jag här. Kändes bäst, även fast de är rätt tråkigt. Är otroligt rastlös. Men ingen sol för mig idag inte ! Undrar dock när de andra kommer tbx, dom gick vid 10 . Börjar bli hungrig men väntar med att äta tills dom kommer tbx tänkte jag. Roligare att äta tillsammans. Enligt mig. Men hoppas dom snart är tbx. Klockan är ändå halv fyra. *vänta vänta* Nej nu ska jag smörja mig med mer aloe Vera.




Take care

2012-09-26

Lite bilder från mobilen.

30 grader och skinande sol och mina värme utslag har fått värme utslag :-( . Saknar hösten i Sverige. Någon som vill byta och ta mina sista 3 dagar här ..?


   

2012-09-24

Sol eksem över hela kroppen och stads promenad.

Idag har det varit full rulle. Klockan tio lämnade vi lägenheten och gick mot havet, sen gick vi längs havet och kom bort till jätte stora klippor och bort till kärleks tunneln. Och sen tbx. Blev ett par timmars vandring. Vi stannade till påvägen hem och åt lunch på en restaurang. Åt en toast med ost och annanas och sallad till. Nom nom :-) och när vi kom tbx till lägenheten blev det ett dopp i polen och Chill. Dock blev lite gör mkt sol fast jag smörjde mig med solkräm så blev kroppen full av soleksem :-( ... Hoppas inte de börjar klia. Min hud dör -_- DUMMA SOL !! Nu ska vi snart gå till affären och köpa vatten och ikväll blir de vandring i staden och kanske en drink eller två :-)

Take Care !

2012-09-23

Bleka ben i sol land

Känns skönt att kunna sitta och slappna av. Dock i skuggan mestadels och med ett tjockt lager av solkräm. Men man ska inte klaga. Eller jo, de får man. Min mage hatar maten här. Eller bakterierna rättare sagt. Allt bara går igenom mig. :( ..
Men ikväll ska jag äta vegetarisk moussaka. Hoppas de går bra. Hoppas hoppas. För när jag själv lagar det är det jätte gott. Får se hur det lagas i Grekland.
Snart ska killarna titta på fotboll och tjejerna ska dra på vandring . Gå till havet och staden. Ska bli mys. Ska ta med mig kameran tror ja. Men först ska jag vila lite.



  

Take care

2012-09-21

Inte en vanlig Fredag.

Sitter här och funderar. Vad har jag glömt. Väskan är nästan helt full. Ska åka snart. Och varför kan inte bara Tim vara snäll och följa mig till tåget. Kommer sakna många denna veckan, men de känns inte som jag kommer vara saknad. Visst, det är bara en vecka. Men en vecka känns lång i ett annat land. Utan kontakt. Ingenting. Jag hatar osäkerhet, jag hatar svartsjuka, jag hatar rädslan, jag hatar..mig. Jag hatar att se mig själv i det här ljuset. En bitter, ensam och ledsen människa. Var tog allt vägen. Jag förstår inte, så fort jag skriver verkar att bli så..deppigt. Det är inte meningen. Känner mig väl helt enkelt tagen förgivet och bortglömt bland alla människor. På ett sätt ska det bli underbart att åka på semester, på ett annat sätt kommer det också vara ett helvete. Vad hände egentligen. Jag blundar och hoppas. Kanske allt blir bra. Kanske.

Take care 

2012-09-20

Gick upp lite tidigare idag och bakade en hallon socker kaka till Tim som fyller 22 år idag. Dock fasnade kakan lite i formen och blev inte lika fin som jag ville att den skulle vara. Men den blev omtyckt av födelsedagsbarnet ändå : D !


Grattis på 22 års dagen sötnöt !

2012-09-19

Livet bakom stängda ögon.

Vardagsrums lampan lyser upp det tysta mörkret. Runt mig ligger kläder, böcker och mer kläder. Överallt. Huvudet snurrar och jag känner hur tankarna rör sig. Dom vill ut. Men dom finns bara där. I mitt huvud. Mycket ska göras. Ett rum. En väska och tusen saker att packa. Här sitter vi. Du, jag och tystnaden. Ensam. När stressen står och river på min rygg, gör jag ingenting. Stänger ner. Vill gömma mig bland mörka vrår. Där inte ens solen ljusa strålar kan hittar mig. Jag blundar. Borta från verkligheten. Mörker. Tystnad. Sedan öppnar jag ögonen och allt blir verkligt igen. Som vanligt.
Stressen knackar på och du inser att du lämnar Sverige om 3 dagar.

*andas ut* Nu är äntligen tvätten klar och viken . Nu ska jag bara komma igång med att packa. Men vad ska man ha med sig. två shorts, några linnen, t-shirts, en kofta, lång byxor till resan + converse, sandaler, underkläder och strumpor, borste, tandborste, mobil laddare, systemkamera + laddare, pass, solkräm, några fina klänningar, snoddar, mer solkräm, smink, bok, hårsprej, badkläder, handduk, shampo, duschtvål, alvedon...väska, ppiller, linsvätska, linskopp, glasögon, solglasögon, alovera, härlurar, 3DS..shit listar blir jävligt lång. Ikväll och imorrn ska jag jobba på packandet allafall. Sen får vi se hur de blir.

Önska mig lycka till..

Hoppet är regnbågen över livets brusande flod.



Go morrn världen, blev ganska nyligen upp ur sängen. Har sovit som en sten, var länge sen jag sov till tio. brukar annars vaknade vid sådär åtta nio tiden. Men har väl vant mig vid att vi brukar ha tvätttid klockan 11 på onsdagar. Men inte idag. Denna gång har vi tvätttid klockan 14. Men de spelar ingen roll. Jag gillar att gå upp tidigt. Då hinner man göra mer saker. Känns bra. Hur som helst när jag tittade ut genom köks fönstret nyss såg jag detta. En regnbåge. Och blev glad : D 



Såg även att vaktmästaren stödat bort alla vackra löv. : ( Dumma honom. Tyckte de såg så vackert ut med massa orange röda löv överallt. Men icke sa nicke. De fick inte förbli så. Och på ett sätt förstår jag ju självklart. Han måste ju sköta sitt jobb. Idag kommer jag ha fullt upp. Tvätta mellan 14-17 sen in till stan och hämta min tågbiljett som jag helt glömt bort, sen ska jag försöka hitta på nått kul att ge Tim tills han fyller år imorrn. Och framför allt så ska jag packa. Packa ner allt inför Greklands resan. Åh jag är så nervös. Men de ska inte förstöra min dag idag. Idag är det Onsdag, och allt ska gå as bra ! 

Take care

2012-09-18

När du minst anar det, eller mest.

Jag och Tim sitter i köket och äter pannkakor. Jag tittar ut mot himmeln på de mörka molnen som börjar täcka himmeln och vänder mig mot Tim och säger. " De kanske bli en åskskur snart" . Två sekunder senare hör man ett högt muller från himmeln och ner faller regnet som uta helvete. Jag kunde inte låta bli att skratta lite. Kändes så lustigt, vilket sammanträffande.


Nu får vi se hur länge detta regn väder håller i sig. Fast de är mys. Det hör till Hösten. Och den gillar jag starkt .

Take care
Time is music the planets make.

Då sitter jag här igen. I mörkret, regnet slår mot rutan. Idag är det tisdag och 2 dagar tills Tim fyller år och 3 dagar tills jag åker upp till Charlottenberg och 4 dagar tills jag lämnar Sverige. Jag kommer sakna hösten. Mycket händer nu framöver och jag har inte ens packat, eller gjort nått för den delen. Känns som jag snart kommer bli stressad. Men jag tror jag har koll, imorrn ska jag iallafall tvätta och efter det ska jag packa inför resan. Ska ju vara borta ett tag så får se om jag får plats med allt i min väska.

Och Tim fyller år på Torsdag, och jag har inte köpt nått till han än. Men nått får jag fixa, plus att jag tänkte baka en tårta till honom. Hoppas han blir glad alla fall : ) tanken är ju alla fall fin. Men de återstå och se vad han tycker. 

Idag ska jag ut och fota, de spelar ingen roll om de regnar. Jag vill ut. Ut och fota.

Take care

Det är farligt, sa tvivlet.
Det är farligt, sa rädslan.
Det är onödigt, sa förnuftet.
Prova ändå, viskade hjärtat.
Rädslan växer och bildar svarta hål.

Varför är jag så rädd. Jag har flugit flera gånger förut, visst det var många många år sedan men de har alltid gått bra. Och här står jag nu 5 dagar från resan och ..är rädd. Rädd för alla saker som kan gå fel istället för att vara glad över att göra en resa med min familj. Jag borde vara överlycklig. Men ändå snurrar alla tankar runt i mitt huvud och jag tappar snart balansen. 

2012-09-17

Hej Måndag, veckorna försvinner en efter en.

Hej alla där ute, dagen har varit väldigt seg. Vaknade vid halv tio och gick upp för att kolla på de två sista harry potter filmerna som jag inte hann se igår eftersom jag somnade vid två. Men nu har jag sett dem allafall. Synd att de inte kommer göras fler men de är ju så, kul sålänge de varar. Men hur som helst så var båda filmerna bra även om jag ofta kände mig rätt så förvirrad under sista filmen. Sen gjorde jag ett misstag, skulle laga pankakor till Tim som han kunde äta till frukost när han vaknade runt ett. Men var dum och smakade på en och de fick jag då sota för. Nu ligger jag här med hemsk magont. Jävla ägg, ni förstör allt. Så nu sitter jag mest här och väntar på att min mage ska må bättre. Erik är på praktik och Tim är ute och övningskör. Så som vanligt sitter jag ensam hemma. Ska nog ta och ta en dusch snart och sen börja packa. Åker ju på fredag upp till charlottenberg och på lördag åker vi vidare till Korfu. Sen kommer jag vara borta i en vecka. Ska bli skoj men kommer sakna sverige ändå på ett sett och dem i det. Men ska försöka njuta av varje dag där nere i sol landet och ta massa bilder. Skriver senare igen. Nu ska jag orka mig iväg och duscha innan jag växer fast i denna soffan.

Take care

2012-09-16

Film maraton på Söndagar, 
nya grejen?
Då var det återigen Söndag och jag tror jag ska införa en ny sak. Varje Söndag ska jag ha ett typ av film maraton. Denna Söndagen fick det bli Harry Potter tema. Så är inne på tredje filmen nu. Känns som jag kommer ha fullt upp idag. Måste bara påpeka att Ron verkligen blir mer och mer snygg för varje film. Han går från söt i första filmen och sen blir han bara mer och mer snygg. : 3 !

( 2001 till 2011 )

Skulle egentligen iväg på Veggo Mässa i stan men hade inte råd, hade inte de 80 kronor som det kostade att gå in. Jätte synd, missat det åter igen detta år också. Men men, bättre lycka nästa år kanske. Men men, ska fortsätta se på filmerna och sen får vi se vad klockan blir. Men skriver igen senare ikväll.

Take care


2012-09-15

Hej Lördag, du gör
mig förvirrad och ovis. 
Får se hur min kväll kommer se ut. ett val, två fester och jag är bara en person. Känner mig kluven. Och vill inte göra någon besviken. Så får se om jag lyckas gå på båda. Tål att tänkas på.


Take care

Tiden flyger iväg, som löven i vinden på en höst morgon. Och jag kan inte fånga den. 
En nyvaken själ i en höstens stad.

Vaknade ganska nyligen. Gårdagen blev en bra sådan. Oplanerad resor till trevliga människor, underbar musik och röd vin. Tror jag fått nya vänner, eller man kan ju alltid hoppas. Att känna gemenskapen flöda bland människor som vattnets vågor i ett hav. Och även idag hoppas jag att det blir en bra dag. Undrar var jag kommer hamna, är bjuden på två inflyttnings fester ikväll. Hoppas jag hinner vara på båda två. Men de löser sig. Det gör det alltid. 

Take care







2012-09-14


Höst, stickat och rufsigt hår.
Kom ganska nyligen in efter en promenad ute i höst vädret.
Jag älskar det. Gör du?



Lusekoftor är underbara. Ska spara pengar och köpa en till.
Som kanske är lite mindre. Min är lite i största laget.

Take care

Förvirrande tankar kring stenar, 
livet och morgondagen. 

Utanför fönstret blåser höst vindar och ibland slår regnet hårt mot fönstret. Men här inne sitter jag och ensamheten, i värmen. Rummet fylls av lotus rökelse och Ed Sheerans otroligt vackra röst. Tankarna flyger runt i ringar i rummet och jag vet inte om dom går att förstå. I magen finns en sten, oro. Som tankar om misslyckande skapat. Det är som vilken fredag som hellst, fast ändå inte. 

Take care


Höst löv i vinden och i håret.

Kom precis innanför dörren. Var iväg och gjorde mitt slut prov i naturkunskap B nu på morgonen borta på Hermods. Hoppas verkligen att det gick bra. Så fort jag höll i provet fick jag hjärnsläpp som vanligt men jag tror de ändå gick ganska bra. Men håller tummarna för säkerhets skull. 


Men jag måste verkligen säga att det är ett underbart väder ute nu. Starka höstvindar och massa löv som flyger runt i viden, lite regn ibland men det är okej ändå. Gick genom skogen förut påväg hem och när jag väl kom ut ur skogen var mitt hår ett evigt trassel och jag hade löv i hela håret. Önskar jag hade haft en kamera med mig men icke. Såg verkligen ut som ett skogs troll, haha. Hösten är så underbar, jag kan inte säga det för många gånger. För jag älskar den verkligen. Det kan gärna vara höst ändå in i november, sålänge det är fin vinter med massa snö när väl december börjar. Då är jag nöjd. 

Nu ska jag vila lite i soffan och sen ska jag nog laga mig lunch när Tim kommer tillbaka hem. Hoppas det går bra på hans teori prov för körkortet ! *håller tummarna extra hårt för honom*

Take care

2012-09-13

Det finns inga misslyckanden, 
bara olika resultat.
Filminspelning, äventyr 
och taxi resor i natten.

Oj oj vilken gårdag. Det blev ett äventyr efter ett annat. Började dagen med att chilla hemma och plugga naturkunskap. Sen mötte jag upp Angelica vid hagakyrkan och knallade iväg för att äta mat borta på en restaurang vid namn Solrosen. Där vi åt en jätte mumsig vegetarisk lasange. Förstår inte hur det kommer sig att jag aldrig ätit där inne, allafall jag rekomenderar starkt denna vegetariska restaurang. Jag kommer verkligen gå dit igen. 


Sen gick vi iväg och mötte upp en kompis till Angelica, och sen bär det av till jazzhuset där vi skulle vara statister i en film som spelades in. En midsommar natts dröm heter den och är en film om Håkan Hellströms liv. Det var första gången jag varit statist i en film och jag måste säga att det var jätte skoj. Om man bortser från all väntan innan inspelningen och mellan tagningarna. Men vi hade allafall en replik vilket var skoj. Och en skum sådan. Alla i publiken skulle skrika "KNARK!" .. kändes lite små skumt men ja, de blev ju bra allafall. Så nu har jag nått mer att lägga till i mitt cv. Haha, hoppas de blir mer av detta framöver. Sen efter inspelningen så vandrade vi bort till Kellys och tog ett glas, pratade massa och hade de bra. Dock fick vi en överaskning senare när krogen stängde och vi inte kunde ta oss hem eftersom vagnarna hade slutat gått. Klockan var halv tre och där stod vi ute i kylan. Efter många om och men blev det en taxi resa ut i natten. Men helskinnade kom vi alla tre. Så det blev ändå en lyckad kväll måste jag säga :D !

Och åter igen till vad som händer precis nu. Hade tvätttid idag så fick tvinga mig upp ur sängen förut och sortera tvätten och sen knalla ner och fixa de, och nu är tvätten upphäng i tork rummet och jag ska gå ner och hämta de igen om sådär 45 min. Då hoppas jag att allt ät tort, men man vet aldrig med våra torkrum ibland vill dom helt enkelt inte riktigt. Men men, idag ska jag sitta hemma mesta dels av dagen och plugga tänkte jag eftersom jag har ett slutprov imorrn och så tänkte jag åka iväg och träna ikväll. Det blir nog en bra dag skulle jag tro. Men äsch, man ska inte klaga nästa vecka åker jag till Grekland !!

Take care

2012-09-11

Dagen då inte mycket blev gjort.

Usch usch , idag har varit en riktigt lat dag. Känns som jag bott i soffan. Åt mannagryns gröt till både frukost och lunch för jag hade ingen ork att ställa mig och laga massa mat. Och nu har jag suttit typ hela kvällen och lyssnar på musik eller kollat på youtube. Usch och fy. Jag som skulle städa och iväg och träna. 

Och imorrn hinner jag inte träna för då ska jag iväg och vara statist i en film som ska spelas in här i Göteborg. Lite små kul sådär faktiskt. Kan dock inte bestämma mig vad jag ska ha på mig men de löser sig säkert. Måste dock iväg och köpa hårspray så jag kan styra mitt virr varr till hår. Men men, berättar mer om statist jobbet imorrn. När jag kommer hem. Är dock lite nervös men de ska bli skoj :D !

Take care
God morgon världen, vad gör du idag?

Vaknade inte för ungefär en timme sedan och hoppade upp ur sängen och gick ut i vardags rummet där datorn stod. Var lite nyfiken på om folk hade kommenterat nått på min dayviews eller blogg. Och här sitter jag nu och svarar på kommentarer för fullt. Blir så glad att min blogg t.o.m fick lite uppmärksamhet i samma veva. Vanligtvis brukar de bara vara typ tio personer som är inne och kollar på den varje dag men nu har besöks siffran ökat otroligt mycket. *glad tjej* känner mig som en liten kändis mitt i allt detta. Undrar hur länge jag kommer ligga på dayviews startsida.

 

 Har fått så mycket kommentarer att jag inte riktigt vet vad jag ska svara på alla. Det handlar oftast om att jag är fin eller ful eller att folk verkar gilla maten jag lagar och jag är ju glad för alla kommentarer. Även de negativa, allt kan ju inte bara var glatt och rosa moln. Det förstår ju vem som helst. Men det känns så underligt, eftersom jag aldrig direkt har varit den tjej som folk säger är vacker, fin eller söt. Jag har alltid varit ganska utanför från mängden. Allafall som liten, vet inte om det har nått med att göra hur jag ser ut eller bara pga att jag var osäker i mig själv. Men jag har känt att de följt med senare ut i livet. Jag har ganska svårt att få nya vänner. Vilket är konstigt igentligen enligt mig, för jag är en väldigt social och positiv människa. Och så vitt jag vet också en väldigt bra vän. En vän för livet enligt vissa, en vän för stunden enligt andra. Men men, livet går vidare även om vi vill det eller inte och det är bara att göra det bästa och njuta av resan. Men ta med öron proppar de kommer dyka upp ett par väldigt jobbiga muppar under vägen man ibland bara inte kan ignorera tyvärr. 

Take care
En otroligt god middag.
Fyllda champinjoner, parmesan ost och en mumsig sallad..


2012-09-10

Nämen titta titta.

Åh jag måste verkligen bara säga att jag älskar denna ICA reklamen,
dom lyckas alltid så bra. Men denna är verkligen bäst.



*supermegaawesomehappyface*

Oj oj oj, jag är helt till mig. Upptäckte förut att Angelica hade skrivit ett sms till mig. Hon undrade varför jag hade en jätte stor reklam på dayviews startsida. Blev helt paff och sprang till närmaste dator och skyndade mig att logga in Och får se detta på start sidan.

Jag vet inte vad jag ska säga, oj. Tidigare har jag bara sett jätte duktiga fotografer dyka upp på start sidan och en och annan super snygg modell och så dyker jag upp idag. Hur kunde jag bli utvald. Jag är ju inte bättre än någon annan inne på dayviews. 

Jag vet inte vad jag ska säga. mer än.
*supermegaawesomehappyface*


Take care!

2012-09-09


”Kärlek är att man upptäcker en 
annan människas dåliga sidor, och 
fortfarande vill vara med dem.”
Natti natt världen, sov gott.

Klockan går sakta mot halv två och jag känner att det är dags för mig att börja röra mig mot sängen. Det har varit en seg lördag. Men en okej Lördag. Mitt humör har hoppat både upp och ner men ibland är det bara så. Så nu är det bara att krypa ner i sängen och hoppas på en bra morgondag. Då ska jag och Tim kanske på bio verkar det som. : 3 mys 


2012-09-08



"Det viktigaste är inte varifrån man kommer, 
utan vart man är på väg."
En trevlig lång natt på 
Jazzhuset förgyllde min Fredag.

Vaknade för ungefär en timme sedan. Vaknade ganska sent eftersom jag var uppe till tidigt imorse för att väcka Tim så han kom med vagnen vid 6 för att sen åka till Borås och spela Airsoft. Sen när han hade vaknat somnade jag på soffan. Hoppas han kom med bussen i stan. Stackarn som typ bara en timme inatt. Men men han får berätta hur dagen varit sen när han kommer hem om ett par timmar. Hoppas min älskling har haft en awesome dag ♥. 

Avslutade dagen igår med att åka med Angelica till Jazzhuset. Var en skoj natt om man bortser från den skumma killen som förföljde mig hela kvällen, tog i mitt hår, försökte bjuda mig på dricka och sa saker som.."Your hair is amaizing" , "Your the most beautiful girl in here" , "Come over here Ginger girl" och massa massa skumma saker jag inte kunde förstå. Fattade aldrig om han var en full engelsk man eller irländare. Vilket låter skumt och fel men ändå. Och när Jazzhuset väl stängde så fortsatte han följa efter mig även fast jag hela tiden gjorde de väldigt klart för honom att jag inte var intresserad. Han följde efter mig hela vägen från Jazzhuset tills jag nästan var i Brunnsparken då försvann han som tur var. Aldrig haft en så efter hängsen kille efter mig -.- !


Undrar vad jag ska hitta på idag. Känns som de kommer bli en seg Lördag men man vet ju aldrig. Skulle ha åkt på bio med Tim men tror han kommer vara väldigt trött när han kommer hem så ska fråga honom om vi kan göra det imorrn istället, så han kan sova ut idag och jag kanske kan knalla iväg till gymmet.

Take care

2012-09-07

The leaves blowing in the wind and I'm happy.

Hemma igen efter en visit på skolan. Hoppas religions provet gick bra, kändes som de gick ganska bra allafall. Men man kan ju aldrig veta hela till hundra procent. Så nu sitter jag här igen och ska snart gå ner med tvätten till tvättstugan. Men först måste jag väcka Tim, hade jag inte varit hemma nu hade vi lätt missat tvätttiden. För han sover då som en sten, även fast hans alarm ringt flera flera ggr. 

Nu har jag inget mer planerat för stunden. D
Det som 
återstår är en en mumsig middag och en underbar natt på Jazzhuset med Angelica. Är sjukt pepp! : D

Skriver mer senare.

Take care

2012-09-06

Tankar om en tidig morgondag 
i ett rökelse fyllt rum.

Här sitter jag och klockan kryper sakta mot tolv slaget. Rummet fylls av rökelse och James Browns underbara röst. Snart måste jag krypa ner i sängen och sova men ikväll finns ingen trötthet. Bara för att. Bara för att jag ska upp tidigt imorrn. Rättare sagt klockan sex, ska vara i skolan halv nio. Längtar inte. Imorse när klockan var åtta så var det bara fem grader ute. Usch usch usch, jag kommer frysa ihjäl. Fryser vid bara tanken. *Brrrrhh* Håll tummarna för mig. Så jag får en kurs avklarad. En av fyra. Och nästa fredag blir det ett till slut prov. Fullt upp i min hektiska vardag. Men ni alla där ute får ha en fortsatt bra kväll, nu ska jag nog hoppa in i duschen så slipper har jag en sak mindre att tänka på imorrn. 

Take care


Just de ja, köpte mig ett mobil skal idag. 50 kr.
Lätt värt. 
Jaja, nu måste jag orka mig till affären ..
har tvätttid imorrn och inget skölj medel.
Take care
Andas ut och njuter av dagen.

Kom för inte så länge sedan hem. Har varit i Torslanda och hämtat Tims kängor och hämtat ut ett litet paket . Fick även veta för ett par timmar sedan reda på att jag bara har ett prov imorrn tidigt. Så Ingen Natur imorrn utan bara Religion.*andas ut* ..Natur provet är nästa fredag. Så nu kan jag andas ut och plugga mer på det nästa vecka.  Så nu sitter jag här och känner hur spänningarna i kroppen släpper. Snart ska jag åka till ica och handla lite. Är ensam hemma ikväll så ska laga vegetarisk moussaka, dricka sprite zero och kolla på musikal filmer hela kvällen. ^__^ ! Men imorrn ska jag upp tidigt och och göra prov i religionskunskap klockan 8.30. Livet leker. Och imorrn kväll ska jag ut med Angelica och göra stan farlig. : 3 



Men nu ska jag allafall åka och handla.

Take care

Hösten du är så vacker. 
Jag önskar att jag vore som du.

*gäsp* Har suttit uppe och pluggat sen klockan 7 imorse. Så redan nu börjar jag gäspa. Ändå tycker jag att jag sovit ut ganska bra. Men men, nu kokar jag lite snabbmakaroner för att få en liten lunch och sen ska jag iväg till Torslanda och hämta Tims kängor där. För en sån snäll flickvän är jag. Sen ska jag skynda mig tbx i stan. Handla sköljmedel och lite annat och sen hem igen och plugga mer. Sen blir det att plugga plugga plugga plugga plugga plugga hela dagen, förutom när jag äter middag då vill säga. Just de ja, jag ska gå förbi gärdsås torget om jag hinner också. Mobil skalet jag köpte på tradera har kommit. skoj skoj skoj. 



Men jag är så stressad, och jag hatar att vara stressad. Jag mår inte bra då. Men imorrn har jag två slutprov. Och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Håller tummarna och pluggar som en galning. Men men, nu ska jag börja göra mig iordning och snart åka mot Torslanda.

Take care

2012-09-05

Tidig morgon till sen kväll.

Usch och fy vad trött jag är, gick upp vid klockan 8 och satte mig och pluggade. Sen satt jag här och pluggade tills tre tiden då jag käkade och städade lite smått. Sen åkte jag in till stan en sväng och umgicks med Angelica. Och nu är jag hemma och kollar lite på That 70's show och ska snart laga mig lite mat och sätta mig och plugga igen. Men har på känn att religionen kommer gå bra i alla fall. Lustigt nog var det Kristendom jag kunde minst om vilket kanske jag inte blir jätte förvånad över. Det är den religion som är mest knäpp enligt mig. Men men, sak samma. Nu har jag bara naturkunskapen som jag måste plugga på extra mycket på. Jag ska fan va VG i kursen. Eller vad nu de motsvarar i det nya betygs systemet som gäller nu. Och jag måste bara säga att att efter att dom ändrade betygs systemet och alla namn på kurser har jag blivit jätte förvirrad. Fast det kanske bara är för att jag inte lagt ner tiden i att faktiskt lära mig de. 

Take care
Glöm inte bort att komma 
ihåg att du har dåligt minne.
På fredag smäller det och jag är inte redo.

Sitter här och känner mig dum. På fredag har jag slutprov i Naturkunskap B och Religions kunskap. Men jag har knappt pluggat. Har försökt undvika de så mycket som möjligt. Men vet inte varför. Vill ju verkligen klara kurserna. I alla fall Natur B delen i det hela. Och nu sitter jag här i ren panik och pluggar. Pluggar för fulla livet. Och mår piss för att jag dragit ut på detta. Men jag ska göra mitt bästa och plugga som fan fram tills på fredag. Har bokat examination (slutprovs tid) inför fredag nu så nu gäller det bara att ge järnet. För jag vill vill vill vill vill verkligen klara Naturen. Religionen spelar inte lika mkt roll eftersom natur behöver jag för att söka vidare till universitetet nästa år. Så nu lägger jag jobb sökandet till sidan för ett par dagar och fokuserar totalt på att plugga de kommande dagarna. Håller tummarna för att det går bra.

Take care

2012-09-03

Hejsan Måndag, vi har aldrig 
varit speciellt bra vänner. 

Ännu en gång börjar en ny vecka. Och jag känner att jag är nere i en svacka just nu. Alla har vi bra och dåliga dagar och jag känner att jag varit lite depp i de senaste. Men jag ska inte låta det förstöra för mig. Allt löser sig oftast till det bästa. Känner att jag vill hitta på mer om dagarna. Men vet inte vad. Måste skaffa nya vänner. Känns som de jag har oftast är upptagna. Och ja, de skadar aldrig att träffa nya människor. Men var hittar man nya människor? Krogen, internet, gymmet eller på stan? Har oftast svårt att träffa människor. Men när jag får vänner är det oftast väldigt bra vänner : 3 ! Men med tiden som går glider vänner isär. Och det ska man inte klaga över, livet har sin gång. Hur gör du för att träffa nya människor? 

Take care 

2012-09-02

Stress och panik upp till öronen.

Jag har panik. På fredag slutar mesta dels av mina kurser och jag står utan csn pengar. Helt pank. Vad fan hände med tiden, varför går allt så fort förbi. Vi har bott i lägenheten i snart ett halv år. Tiden bara flyger iväg. Och här står jag nu med tomma händer och räkningar som kommer lägga sig på hög. Jag har sökt några utbildningar som plan B. Men prio ett är att få ett jobb. Jag måste verkligen ha ett jobb. NU ! Jag vet inte var jag ska ta vägen. Världen bara snurrar och jag har dålig balans. Ska se till att skriva ut massa massa cv och söka jobb i alla mat affärer jag kan hitta. Jag kan verkligen tänka mig att jobba med vad som helst. Nu är det kokta fläsket stekt och jag har inga nya vantar. 

Take care.

2012-09-01

Vad hände med verkligheten?

Usch. idag har jag verkligen haft en dålig dag. Vet inte varför, vaknade jag kanske upp på fel sida? Eller är hela min värld extra sne idag bara. Humöret har varit på botten hela dagen känns det som. Och att sitta ensam hemma gör inte saken bättre. *suck* Känns som jag har en stor sten som tynger ner bröstet och allt jag gör känns extra tungt och jobbigt. Önskar bara att någon kunde rädda mig. Rädda mig från mig själv. Det är inte bra att tillbringa för mycket tid med sig själv. Tänk om någon kunde ringa, smsa eller bara skriva på facebook. "Kom hit hittar vi på nått skoj och så slipper du tänka på det som tynger dej ner". Men de händer aldrig.  

Take care