2012-07-31


Jag funderar på att färga håret lite ljusare.
Vad tycker ni?

Mätt och rastlös tjej.



Nu har jag precis ätit middag och ligger nu här och är jätte mätt. Helt sjukt, måste sluta laga så god mat. De kommer ta dö på mig till slut. Och jag hatar att vara för mätt. Man ska ju vara sådär lagom. *suck*  Känns inte som de blev så mycket gjort idag. Men ska ta och träna lite här hemma tänkte jag. Känner mig fortfarande lika rastlös som innan så. Kanske ska ringa pappa, det är ändå sista dagen han är i Göteborg innan dom åker.














Just de ja, i går fixade vi lampor i lägenheten. ÄNTLIGEN! Det gillas väldigt mycket. Stort tack.


Take care!

Sol eller regn, det är frågan.

Sitter på balkongen och kollar ut på det underliga vädret. Det tycks inte kunna bestämma sig för om de ska va soligt, regnigt, vindstilla, blåsigt, molnigt eller klar blå himmel eller åska. Jävla väder, men just nu är de i alla fall fint väder.Sitter även här och funderar på vad jag ska hitta på idag. Tim har åkt till jobbet och Erik..ja han är borta med "en vän" som vanligt. Och här sitter jag ensam hemma som vanligt och kan inte bestämma mig vad jag ska göra av dagen. Det är ju sista dagen som pappa är i Göteborg så får se om de hör av sig eller så och vill hitta på nått. Känner inte att jag vill ringa och störa dem. Har ju ändå varit med dem både fredag, söndag och måndag så. 

Men kanske borde fixa mig nått att äta, känner att magen börjar kurra. Och känner mig rastlös så något måste jag göra.

Take care!

2012-07-30

"Du kan aldrig förändra någon
annan människa än dig själv."
Hej Söndag, du gick fort förbi.

Idag var det varit segt hemma men på eftermiddagen var jag och Tim på IKEA igen med pappa och Inger.  Köpte lite små saker men inget speciellt. Och annars har de inte hänt så mycket idag. Chillat och ätit gott. Vad mer behöver man på en Söndag. 

 

Take care!

2012-07-28

"Kruxet med jämställdhet är att alla vill vara jämställda med dem som har det bättre än dem själva."

Behind every cloud 
there's a clear blue sky.


Jag har varit så glad under denna veckan för de har varit så otroligt varmt och soligt väder. Riktigt sommar väder! Men idag när jag vaknade så spö regnade det. Hoppas verkligen att de slutar regna och att de blir fin väder igen. Orkar inte med allt regn. Känns som det sammanlagt bara har varit 2 veckors värme denna sommaren. Men jag håller tummarna för att värmen kommer tillbaka ! 


Take care!

IKEA, mumsig italiensk mat och underbart väder.


Igår var jag på IKEA med pappa och Inger som är här nere i Göteborg och hälsar på. Vi köpte allt från tallrikar och handdukar till golv växter. Det var skoj och av någon anledning skaffade jag IKEA Family kort. Hittade en stor vacker tavla med Banksy liknande motiv. Dom sa att vi kunde få den som inflyttnings present men jag ville inte säga ja eftersom jag ville fråga Tim först, det är ju ingen idé att köpa en tavla och hänga i vardagsrummet om inte Tim tycker att den är snygg. Så vi ska tbx till IKEA på söndag eller måndag och kolla på tavlan igen. Hur som helst, sen gick vi ut på en Italiensk restaurang uppe på Avenyn och käkade mumsig mat och hade det trevligt.
Sedan efter maten så åkte jag och mötte upp Angelica och åkte till trucken, hade skoj, pratade med människor och drack gott. Sedan hamnade vi på Järntorgets Brygghus där vi mötte upp Tim. Sen när Brygghuset stängde försvann Angelica och jag och Tim gick och käkade lite mat och sen åkte vi hem. En bra dag.  


Take care!

2012-07-27


Good vibrations, summer and love.


Solen skiner även idag och det är över 30 grader på balkongen. Ännu en underbar dag. Känns bra. Då får jag chansen att använda några klänningar. Idag är Pappa och Inger här nere i Göteborg och dom kommer hit om ungefär 1 timme. skoj skoj. Satt ute på balkongen förut och käkade frukost och lyssnade på musik. Underbart. Hoppas det blir en lång och varm sommar i år. De första månadens av sommaren var ju ganska kalla så.*håller tummarna* Men men, vi får se vad vi hittar på sedan. Kanske ska till IKEA och sen på stan och gå runt och sen käka lite. Återstår att se. Hur som helst är jag glad att Pappa är här nere, känns som det var en evighet sedan jag såg honom sist. Det var ju när vi flyttade in här i lägenheten i Maj. Oj, det är ju typ 3 månader sedan om jag inte räknar helt fel, vilket jag ifs brukar göra men ändå. Sen ikväll ska jag på trucken men Angelica. Jag gillar den här veckan. Den är awesome. Och på söndag eller iallafall snart så åker jag upp till Charlottenberg och hälsar på Mamma och Lisa. Längtar <3 Jag längtar även till 22 September .
Då lämnar jag Sverige en vecka och åker till Grekland. 
Underbart.

Take care!

"Lyft huvudet mot solen,
då ser du inte skuggorna."


2012-07-26


Hej du vackra sommar dag.



Skyndade hem idag efter att ha sovit borta i Torslanda, för vi hade tvätttid klockan 11 imorse. Så var uppe klockan 9 imorse och försökte ta mig hem i tid. Igår var jag nämligen iväg och grillade hos Tims pappa med massa folk. Det var trevligt och massa god mat. Dock kanske jag drack lite väl mycket rödvin, det är farligt när det bjuds på gott vin. Glömde dock min kamera men tog en bild eller två med mobilen men får se om dom dyker upp senare eller inte. Men men nu är iallafall tvätten uppe och ska snart ställa mig och sortera den efter att jag sett klart på The Big Bang Theory. Och såg nu att klockan snart är fyra så kanske jag borde försöka fixa mig middag snart.  Är sugen på pasta, så de ska jag nog äta idag.

Hoppas att ni andra där ute i Sverige (eller vilket land du nu befinner dej i) har lika fint väder som vi har här i Göteborg. Klar blå himmel och underbara 32 grader.

Take care!
"Naturen har ingen förlåtelse."

2012-07-25

Summer 
 



Sitter ute på balkongen i solen och njuter av värmen och lyssnar på underbar musik. Tre dagar med underbar sommar har de varit nu i rad. Och snart ska jag ut till Torslanda och grilla med lite folk. Men först ska jag orka mig iväg till en affär och köpa nått att grilla men vet inte för fem öre vad jag ska köpa. Men det känns som detta är en väldigt bra vecka och på Fredag ska jag kanske ut och äta eller hitta på nått med Pappa och Inger som kommer ner hit för att gå på Bruce Springsteen konsert under Lördagen. 

Take care!
Äventyr, åka båt, klättra
och fotografera. 
Igår bar det av på äventyr. Dagens började segt och jag låg säkert i soffan och halv sov mesta dels av dagen. Sen bestämde jag och Tim oss att gå ut och fota. Då frågade Angelica om vi ville åka in till stan och hitta på nått så vi åkte in. När vi väntade på henne så köpte vi oss kulglass och jag lärde mig nått. Köp aldrig tre kulor. Ville fota glassen men hann inte pga att den översta kulan hela tiden ville ramla av. Men efter en stund dök hon upp och vi knallade ner till färjan och hoppade på den.  



Åkte runt lite och gick av vid en random hållplats och klättrade upp för ett berg och stannade där uppe ett tag och njöt av utsikten och fotade lite. Sen gick vi runt massa och hittade sen en buss och åkte in till stan. 










 

Sedan bestämde vi oss för att åka och äta på Old corner. mumsig va den pizzan :) 




  
Måste även lägga till att pizzan var jätte god. 
Har aldrig ätit vegan kebab pizza förut men jag blev possitivt förvånad.


 Take care!
"Gillar man sig själv har man
 större chans att gilla andra."

2012-07-24


The hot sun warms my body 
..and the wind cools my mind.


Vaknade ganska tidigt imorse vid nio och kunde inte somna om. 
Mumsade i mig en god frukost och kollade på HIMYM på morgonen.



Idag är det en härlig sommar dag. Klar blå himmel och 25 grader. Har legat och segat hela dagen men nu ska jag snart gå ut och fotografera lite med Tim. Och kanske ut på äventyr med Angelica bland Göteborgs öar. Hoppas på en riktigt bra dag allafall. Och har på känn att de blir en sådan också. 




Sen ikväll ska jag nog sätta mig och plugga lite engelska. 

Men nu vill jag bara ut i det vackra vädret. 
Snart är jag redo. Måste bara hitta min solkräm först.


Take care!

2012-07-23


Jag älskar verkligen att
åka spårvagn.


Idag har jag inte gjort så jätte mycket. Chillat hemma som vanligt och gick till utegymmet och tränade med Tim en sväng. Gick helt okej men tog mig ändå en sväng iväg till gymmet när Tim åkte in till stan på sin "man date" med Sebbe. Sen när jag vad påväg hem från gymmet kunde jag inte låta bli att ta en bild. Det kanske inte blev den bästa men det är ända bilden jag tagit idag och ville ha nått att lägga upp ändå. När jag kom hem slängde jag mig i duschen och började sedan att laga mig lite mat. Idag blev det pyttipanna med en liten twist. Blev faktiskt gott. Och nu sitter jag här ensam hemma som det känns som jag gör varje kväll, denna kvällen kollar jag inte på scrubs utan iställe 2 ½ men. Aja, så sitter här då och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Men får se va de blir för nått. Men känns som de kommer bli de vanliga. Ligga i soffan och kolla på en film eller att se på serier. 

Take care!


2012-07-21




Thoughts, reflections, The Clash
 and 
a chilly summer night.

Jag undrar vad jag ska sysselsätta mig med ikväll eller 
ja, inatt kanske man ska säga nu när klockan snart är tolv. 
Jag är iallafall väldigt rastlös just nu och har inte en 
blekaste aning om vad ja ska göra. Just nu sitter jag bara 
bär och lyssnar på The Clash och sitter här och tänker och
 funderar massa.  Livet gör mig förvirrad. Tydligen kan 
människor göra vad som helst. Egoism. Jag kan inte förstå. 
Men det kanske är bäst så. 

Take care!



A fun Friday night and
a Saturday full of studying
 .. and maybe a visit to the gym tonight.

Än en gång sitter jag här i mitt fina vardagsrum och 
chillar. Solen lyser utanför fönstret och det är en 
riktigt fin sommar dag. Gårdagen tog en snar vändning. 
Jag hade planerat att sitta hemma och sega. Kolla på 
scrubs och äta druvor själv. Men när jag var på gymmet 
gjordes det nya planer. *POFF* så var jag hemma och 
duschade och satt sedan på vagnen in till stan på väg
till valand och skulle möta Dani och knalla bort till 
Rockbaren.Vanligtvis brukar jag alltid vara på andra lång 
när jag är ute så idag blev det lite nytt för mig. Eller 
ja, jag hade ju varit på rockbaren 2 ggr tidigare men de 
var rätt länge sedan. Men det visade sig iallafall bli en 
skojig kväll. Var lite annorlunda att vara på en bar där 
man inte känner en kotte men på ett sätt rätt skönt också. 
Men eftersom jag inte har så mycket pengar just nu så blev 
de ju inte direkt att jag drack mer än två cider men jag 
hade skoj ändå. Men jag har också lärt mig att rockbaren 
är ett helt okej ställe men jävlar vad det finns skumma 
människor där. Och då menar jag inte människor som klär 
sig konstigt utan hur personer beter sig och vilka skumma 
saker folk säger. 

Men det var en skoj kväll och den borde göras om tycker jag ! 
Avslutade natten med att komma hemma till min älskling.

Take care!

2012-07-20

Jag försöker alltid se de bästa i människor. 
Men när egoismen är så stor inom vissa,
ger jag bara upp och går vidare.

2012-07-19

Grow my little friend, GROW!


För 4 månader sen planterade jag en avokado kärna och
jag kan då säga att den har växt så det knakat.
Och den bara växer och växer. Måste snart byta
till en större kruka.

Tanken är att jag om många år kommer ha ett avokado
träd. Jag vet inte om de kan överleva i klimatet här
men vem vet var jag då befinner mig i världen.
Jag älskar verkligen avokado,
jag kan äta det som godis :3 !


Man får stå ut med regnet 
om man vill njuta av regnbågen.



Sitter i min mossgröna fåtölj och väntar på att 
Fråga Olle ska börja. Det får förgylla min kväll. 
Haha, för man vet aldrig var det är för skojiga 
saker som de ska prata om från vecka till vecka. 
Dock slog precis en tanke mig. Jag har inte ätit 
middag idag. Kanske jag borde göra det? Käkade ifs 
en sallad förut när jag var i stan och fikade med 
Jaqueline. Det var skoj btw. Kul att få umgås lite 
med någon av de kvinnliga könet.Haha, ta de inte 
fel på nått sätt, jag har inget emot killar men de 
känns som jag nästan bara har killkompisar och tro 
de eller ej men ibland är de skönt att umgås med 
tjejer också. Och jag gillar att umgås med Jaqueline, 
hon är så snäll och awesome :D ! Och det känns som 
man kan prata med henne om allt mellan himmel och jord. 
Sådana kompisar kan vara svåra att hitta. Och hittar 
man en så håller man fast vid den :)



Ibland känns det som att riktiga vänner är svåra att hitta. 
Take care!

2012-07-18

Thoughts and reflections about this 
Wednesday that are now coming to an end.

Sitter här i mitt mysiga vardagsrum och kollar på 
scrubs. mys. Tim är och jobbar som vanligt så sitter 
här för mig själv. Kom till sist iväg till gymmet 
efter många om och men och jag måste säga att det 
var underbart att svettas lite. Hoppas jag får 
träningsvärk. Nått måste vara fel på mig. För jag 
älskar att ha träningsvärk. Man känner att man rört 
på sig. 

Jaja, imorrn ska jag träna på morgonen och sen på 
eftermiddagen ska jag träffa min underbara vän Jaqueline. 
Skoj skoj :) Sen får vi se vad vi ska hitta på för nått. 
Dock borde jag sätta mig och plugga imorrn kväll. Har två 
uppdrag som ska skickas in om 2 veckor men de känns som 
det är lika bra att göra klart dem så fort som möjligt.

Take care!
It is time to work out and sweat
..with new music on your mobile! : 3

Sitter här hemma för mig själv och skapare en ny 
spellista på spotify. Men musiken jag ville ha kom jag 
sedan på att jag tanka ner på Tims dator så jag var 
tvungen att hitta ett usb minne och föra över albumet
och sedan lägga över de till min dator och sen i min 
nya lista. Dock märkte jag ganska snabbt att det gick 
väääääligt segt att ladda ner den nya spellista till min 
mobil via spotify så nu sitter jag här och väntar och 
väntar. Ska nämligen så snart som möjligt åka iväg och 
träna, men kände att jag behövde lite ny pepp musik på 
gymmet. Musiken som spelas där bort är alltid så seg.
Vill ha lite musik med tempo när jag springer. Vilket 
kanske är ganska uppenbart. Och sen när jag kommer hem 
ska jag laga mig en mumsig pasta sallad till middag. 
Det förtjänar jag idag. Tim jobbar och eftersom Erik 
rymde till skogs under Lördags natten så är jag ensam 
hemma i lägenheten. Åh, jag måste bara till lägga, 
jag älskar verkligen vädret idag. Sol sol och sol :D !

Take care!


Bye Tuesday. * BOOM * 
..and it's was over.

Idag har det varit ännu en seg dag. Har inte gjort så 
mycket alls. Bara chillat och umgåtts med Tim. Sen åkte 
vi in till stan precis innan allt stängde och köpte en 
wok panna och massa grönsaker och gjorde en as mumsig 
wok. Bild finns alldeles nedanför. Nom nom nom nom ! ^^ 
Och så köpte vi en film som vi nyss kollat klart på 
30 minutes or less hette den. Helt okej film. Hade sina 
bra stunder men inte en film jag hade velat se igen 
direkt tyvärr. Men som sagt helt okej. Hur som helst, nu 
händer det väl inte så mycket mer ikväll. Klockan är redan 
halv ett ser jag nu så. Tiden går fort. Imorrn vet jag 
faktiskt inte vad jag ska hitta på. Ska väl iväg till 
gymmet igen, städa och plugga. Känns som en sådan dag.
Man behöver sånna ibland. 


Nu ska jag återgå till att ligga halv död och zappa på tvn 
tills jag hittar nått bra sedan göra resten av mina sit ups 
och sen är de väl dags för sängen.

Take care!

Yammy yammy wok wok 
..with lots of delicious vegetables and soy meat. 
:3



2012-07-16

Today's yummy greasy dinner.
soy meat, potato salad, coleslaw, rocket and BBQ sauce.





A Manday that feels like a Sunday.

Det har varit en väldigt seg dag. Vädret har växlat mellan 
regn, grå moln och väldigt blåsigt. Ibland alla samtidigt. 
Känns som jag inte gjort nått vettigt alls. Har diskat lite 
och ätit ost mackor typ. Och kollat på massa massa Scrubs och 
How I Met Your Mother. Mys pys. Nu sitter jag och väntar på 
att Tim ska komma hem så vi kan laga middag. Han har varit iväg 
och prov jobbat idag. Håller verkligen tummarna för att de 
går bra. Han förtjänar verkligen en ny bättre arbetsplats. 
Men men, hoppas han kommer hem snart för jag börjar bli 
hungrig. Lägger upp en bild sedan så får ni se vad vi åt 
för något mumsigt. Eller ja, allafall vad jag åt. Känner att 
jag blivit lite smått beroende av att fota min mat.

Fast det är ju också en bra sak också. Men allt har ju två
sidor. Borde dock ha varit på 
gymmet idag men som vanligt
satt jag hemma med vikterna istället och tränade för
mig själv.

Men på onsdag, torsdag, fredag och lördag ska jag allafall
till gymmet. 
Det är bestämt och ett måste. Känner mig lite
snuvig idag så blir att träna hemma imorrn igen. 
Skriver senare ikväll igen eller imorrn.

Take care!



A little party party
on a Saturday night.

Det blev en skojig och bra fest i lördags.
Den bestod av mystiska ölspel, trevliga människor,
drinki drinki och nattlig matlagning hos grannarna
borta på teleskop. Bilderna talar lite för sig själv.
I början av kvällen trodde jag faktiskt att ingen skulle
dyka upp men sen plötsligt började de droppa in folk.
Jag kom även underfund med lite saker den kvällen. 
 

- Jag måste skaffa fler tjejkompisar.
- Äpple juice är inte gott tillsammans med alkohol.
- Systemkameror ska inte vara med på fyllan.
- Mitt förtroende för min inneboende gick ut genom fönstret.

Men överlag så var den allafall en bra kväll/natt. 
Tack alla för att ni kom och jag hoppas vi kan göra om det snart.




Take care!

Blev ett litet inlägg i denna blogg idag.
Var länge sedan nu.
Jag plockade även med lite
bilder från lägenheten här nedanför.
Tänkte de kanske kunde vara lite trevligt. 

Take care!