2012-08-31

"Du kan misslyckas många gånger, men du är inte misslyckad förrän du börjar skylla på andra."
Thank God, It's friday.

Har suttit och segat i lägenheten hela dagen och kollat på That 70's show. Är så sjukt seg i kroppen. Men ska nog iväg till Hemköp snart. Måste köpa tandkräm, mjölk och lite grejer. Funderar även på att köpa lite dricka och kanske lite naturgodis. Och jag funderar även på att åka iväg bara för att kunna komma utanför lägenheten en sväng. Sen funderar jag på vad jag ska ta och hitta på ikväll. Emil kommer hit på besök ikväll så får väl vara med Erik och Emil. Men vad vi ska hitta på vet jag inte. Är sjukt sugen på att gå ut på krogen men vi får se hur de blir. 


Take care
En kväll fylld av äventyr.

Shit, inatt sov jag verkligen som en sten. När jag väl kom hem så hann jag duscha och sen somna jag som en sten. Först var jag iväg till gymmet i 2 timmar och sen gick jag från gymmet vid Svingeln till domkyrkan och mötte upp Daniella. Sen knallade vi runt besteg trappor, kollade på djur och pratade massa massa. Det var en väldigt trevlig kväll och jag hoppas verkligen att vi kan ta och göra om det igen snart ! 


Take care

2012-08-30

"Det finns inga misslyckanden, 
bara olika resultat."
Buller och bong bland 
hustak och höstlöv.

Vaknade plötsligt vid fem -sex tiden av en hög smäll. Som om någon sprängt nått i luften. Jag tittade över på Tim, men han sov fortfarande som en sten. Jag hoppade upp ur sängen och kollade ut genom fönstret. Inget verkade annorlunda utanför fönstret. En man på cykel verkar åka lugnt utanför och dela ut någon typ av post. Och där stod jag helt fundersam, hade jag hört något eller kanske jag bara vaknade upp ur en dröm där någon hade exploderat. Ifs vore det inte allt för ovanligt att något hänt här uppe. Jag bor ju torts allt i Bergsjön.


2012-08-28

Hej Höst, jag gillar dej.

Känns underbart att gå utanför dörren nu. Alla Orange/röda löv som blåser i vinden och det små regnar på mitt gula paraply. Det är lite små kyligt ute nu och jag kan ha på mig min mysiga halsduk och min moss gröna jacka. Jag tycker verkligen om Hösten. Det är min favorit årstid. Naturen blir så vacker, allt blir så vackert. Underbart.


Take care
Skola, träning och chill.
Känns som denna dagen har varit extra lång. 

Tänkte sammanfatta den lite snabbt.

Gick upp och tränade på gymmet vid 9 tiden och sen åkte jag hem och käkade och väckte Tim, sen åkte jag till skolan och satt där i 3 timmar och lyssnade på information om min kurs och alla andra kurser som den läraren hade. Så de var Kemi 1, Kemi 2, Naturkunskap 1 och Naturkunskap 2 elever där. Och självklart fick vi som läste natur 2 vänta tills sist. Men när det väl var klart så gick jag hela vägen in till stan och gick till jonsborgs och käkade lite mat och sen mötte jag upp Kim och hans tjej och hennes två kompisar. Så gick vi runt i lite affärer och chillade. Tror aldrig att de varit så varmt i affärer som det var idag, jävlar. Sen kom jag hem och bytte om och åkte och tränade igen och sen hem igen och chillat och kollat på That 70's show. Och ja, nu sitter jag här. 

Take care

2012-08-27


"Tänk på att en främling är 
en vän du inte lärt känna"
Hej Måndag, är du redan tillbaka ?

Oj oj vad veckan gick fort. *POFF* Så blev det Måndag igen. Och här sitter jag och tycker att de nyss kändes som..förra måndagen? Äsch vet inte vad jag ska säga. Men tiden bara flyger iväg.



Idag, eller ..igår. Hur som helst. Vi kallar det Söndag helt enkelt. Då var jag och tränade på morgonen som vanligt och sen åkte jag och Tim iväg till Torslanda för att gratta hans lillebror som fyllde år. Umgicks lite med hans släkt och käkade sallad och satt ute i gräset i solnedgången och kollade på när Tim kastade/sparkade amerikansk fotboll (som hans bror fick i present) med sin bror och en av hans kusiner. Alltid lika kul att vara vegetarian när det bjuds på rostbiff. Plus att jag inte tål ägg så kunde inte äta potatis rätten heller. Så kände mig rätt dum. Men de är ju sånt man får stå ut med. Eller?

Take care

2012-08-25

Oväder över Bergsjön

Kom precis in genom dörren blöt som en dränkt katt. Usch och fy vad det regnar ute. Trodde verkligen att jag skulle regna bort helt på vägen hem. Jaja, har allafall nyss varit i stan och varit med Angelica, gått lite snabbt i affärer innan de stängde och sen gick vi och fikade på Condeco. Åt en smootie och en macka med hälsoröra på, oj oj oj va mätt jag blev. Så nu blir de ingen middag för mig inte : O . Vi pratade bl.a. om att vi skulle ha en tjej kväll snart framöver. Låt as skoj : 3 Längtar ! 




Och nu till den stora frågan igen. Vad fan ska jag hitta på ikväll? .. Antingen svarar folk inte i mobilen eller så jobbar dom. Typiskt. Och jag som är så sjukt pepp på att hitta på nått 
: D .. får väl se vad jag ska göra. Ensam hemma ska jag då fan inte sitta på en Lördag alla fall : ( NEVER ! Men.. önska mig lycka till ! ^_^


Take care

Fredag kväll, diskussioner
mätt och That 70's show 

Sitter här och diskuterar allt mellan himmel och jord med Erik och lite random folk på internet. Och jag kollar även på underbara That 70's Show. Bestämde mig för att kolla igenom alla säsonger igen. Det var dags. Måste verkligen köpa de serie boxarna, synd att de kostar så mycket bara . : ( Ska nog åka på lite secondhand butiker och kolla om de finns många boxar där : 3 då kommer man nog undan ganska billigt. 


Hoppas på äventyr imorrn : D

Take care

2012-08-24

Jag har så sjuuuuukt tråkigt.

Sitter här och vet inte vad jag ska ta vägen. Det är Fredag och här sitter jag, med inget alls att göra. Funderar att gå ner till kiosken på hörnet och köpa hallon och turkisk yogurt och göra mig smootie och fortsätta att kolla på That 70's show. Men vore kul med sällskap. Och egentligen är jag sugen på att dra ut på krogen men så ser det inte ut som de blir ikväll.
Oj oj, jag är så sjukt rastlös. Och jag vet inte för fem öre vad jag ska hitta på. Kan inte bara någon rädda mig? Dra med mig ut på krogen eller bara chilla och prata massa skit. Någon? 

Take care!
"Kärlek som bygger på skönhet dör snabbt, liksom skönheten"

Massa mat bilder på en gång.Har helt glömt bort att lägga upp matbilder i de senare så här kommer några stycken. Sen får vi se vad det blir för mat ikväll 

: D
 
     



Take care

If you can dream it, you can do it.

Kom nyss hem från ett par timmar på gymmet. Och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Haha, har sån förbaskad träningsverk. Helt underbart. Det kanske inte är meningen att man ska vara på gymmet varje dag och träna utan låta kroppen vila ibland men de är ju så skoj att träna : D och jag tränar ju olika delar av kroppen varje dag så de borde gå bra ändå. Idag tränade jag överkroppen. Speciellt armar, rygg och lite bröst och lite mage. 

Och nu sitter jag mest här åter igen och funderar över vad jag ska hitta på idag. Det är fredag. Så nått vill jag hitta på alla fall. Känner inte för att sitta här hemma och sega hela dagen och kvällen. Vill ut på äventyr : D !

Take care

2012-08-23


"Life's too short to be
pissed off all the time"
Utan mål är träning meningslös.

Känns som jag är på väg tillbaka i rätt spår igen. Har tränat tre dagar i rad nu och ska se till att jag kommer träna varje dag fram tills den 22 September. Då åker jag till Grekland med familjen. Tills dess ska jag se till att träna och sköta mig. 



Eller ja, anledningen att jag valde just datumet har ingen speciell betydelse. Det är mest bara för att ha något att jobba mot. Det gör saken lite enklare. Som sagt, utan mål är träning mållös. Man måste ha något att jobba mot. Ha en slut mål och massa delmål under vägen. Då lyckas man. Och när man når del målen ska man belöna sig själv. Och då menar jag inte "belöning" som onyttig mat, det ska man hålla sig från så mycket man bara kan, samma sak med alkohol igentligen också. Utan kanske köpa en tröja du länge velat ha, eller varför inte en tattuering, piercing eller en resa. Man ska uppmuntra sig själv. Och tro på sig själv. Du klarar det om du vill. Du klarar allt bara viljan finns.

Take care



2012-08-21

Hej Tisdag, du kommer med höst.

Sitter här och funderar för mig själv om hur morgon dagen ska se ut. Jag ska alla fall upp rätt tidigt och åka iväg och träna borta på gymmet. Du vet, vara sådär duktigt. Fram tills jag ska till Grekland blir det hård träning. Eller ja, träning varje dag. Sen ska jag även vara med Jaqueline imorrn också, chill + fika. Sen får vi se vad jag ska hitta på. Tim är ledig så kanske ska vara lite med honom, kanske ska försöka få med mig Tim och Erik och gå ut och springa i skogen. Men vi får se hur de blir med det. Men idag hämtade jag ut väskan jag fick av mamma :3 .
Och märkte även idag att det faktiskt börjar bli höst på riktigt. Det har bara varit 15 grader idag och löven faller från träden.  Hela världen får de vackra färgerna röd/orange/gul.
Vackert.


Jaja, vi får se vad morgon dagen har att komma med. Nu ska jag gå ut på balkongen. Hoppas de är stjärnklart. Alltid lika mysigt att ligga/sitta där ute i en stol med fötterna på balkong räcket, men en varm kopp te och kolla på stjärnorna och filosofera.

Take care

2012-08-19

Dagens mumsiga middag. 


Jag vet att du vill ha ^___^

Buller och bång från Teleskop

En tanke slog mig precis. Den var ungefär såhär "Vad fan är det som smäller nere vid teleskop." Det har nu hörts två rätt stora smällar där nere från. Så man kan ju bli lite fundersam. Eller snarare nyfiken. Jag brukar alltid missa allt som händer här. Som förra veckan efter att jag somnat hade de tydligen varit skottlossning som Tim och Erik hört. Ifs är jag rätt glad att jag missar sånt för de hade bara gjort mig rädd. Men alla pratar alltid så illa om Bergsjön men jag har då inte annat än bra erfarenheter av att vara här. Visst, jag har bara bott här sen i Maj men ändå. Jag har aldrig mött en människa med onda avsikter, aldrig sett någon typ av våld eller rån pågå. Man hör bara en massa och läser i tidningen. Så visst, det kanske förekommer men jag märker då inte av det. Det ända jag märkt är att ungar smäller smällare och lite sånt på skolgården här nere på kvällarna. Men de är väl inge farligt med det direkt. Visst jag gillar inte att gå runt ensam här på nätterna eller så men ändå gör jag ändå det ganska ofta. Man ska inte låta sig bli skrämd, det är då man blir ett offer.

Take care

Saker man måste göra, 
borde oftast göras.


Sitter här än en gång. I min fina vardags rum. I min mosgröna fotölj. Tänker. Tankar om saker jag borde göra. Som min Engelska läxa. Den måste göras idag. Och måste det göras så ska det göras. Så tänkte sätta mig ikväll och pyssla med det. Annars idag ska jag försöka ta mig iväg till ICA och handla. Kylskåpet är alldeles för tomt. Det ända man kan hitta där inne just nu är smör, ketchup, broccoli och någon skum dressing. Och broccolin ska jag äta till lunch sen. Då blir kylen ännu mer tom. 

Take care

2012-08-17

Hej Fredag, var tog solen vägen?

Idag har jag chillat hemma, vikt tvätt och läst She Hulk och kollat på Baggage med Tim och Erik. Känns som veckan har gått jätte fort. Nyss var det Måndag och nu är de Fredag igen. Inte för att jag klagar på att det är Fredag direkt men tiden går väligt fort. Känns som det snart är vinter och kallt ute.



Dagen går fort och klockan är redan halv sex. Ska snart möta upp lite vänner i stan och så ska vi gå runt lite i stan, kolla i affärer och chilla. Sen ikväll ska vi sitta hemma här hos mig och dricka lite vin och bara ha de trevligt. Men nu ska jag börja plocka ihop mig lite här och snart gå mot vagnen.

Take care


2012-08-16





Ska köpa mig en färg bomb.

Tänkte friska upp min hårfärg lite med en toning. Måste bara bestämma mig för om jag ska ha koppar eller gyllene koppar. Får se, tänkte gå förbi Åhléns idag eller imorrn. Gillar min hårfärg kände att jag bara ville friska upp den med lite mer intensiva koppar nyanser. Känns som mitt hår har blivit solblekt under sommaren och ja, nu känns det dags att "friska" upp det. Men som sagt, det är ju bara en toning så den kommer ju ändå tvättas ut efter någon vecka.



Take care



jag älskar dej.

Idag firar jag och Tim 3 år tillsammans : D du är underbar och du gör mig så sjukt lycklig. Jag är lyckligt lottad som har dej Älskling. Ska bli kul att se vad vi ska hitta på idag. : 3


Tvätttid, serier och 
underbart väder.


Sitter här och kollar på Awkward och väntar på att klockan ska bli 11 så jag kan gå ner till tvättstugan och tvätta. Känns bra att vi har tvätttid rätt tidigt idag eftersom det är så sjukt fint väder ute. Men ska snart väcka älskling så vi kan gå ner med tvätten. Eller om jag kanske ska låta han sova och gå ner själv. 


Take care

2012-08-15



"Ingen kan tycka om alla 
men alla kan tycka om någon."
 God morgon Onsdag, idag är du vacker.

Visst, jag vaknade kanske för 2 timmar sedan men de känns ändå fortfarande som det är tidigt på morgonen även om klockan är halv tolv. Fast jag vaknade så tidigt för jag hade för mig att vi skulle tvätta idag. Vi har alltid tvätttid klockan elva på onsdagar, förutom denna veckan då vi har den på Torsdag. Men men, nu sitter jag här och njuter av mitt te och funderar kring dag. 




Det är ju kulturkalas, så vad ska man hitta på. Igår var jag i stan och kollade på Timbuktu uppe på Götaplatsen och idag ska jag iväg och se Nationalteatern. Men förutom det har jag inte planerat nått för denna dag. Onsdag, imorrn firar jag och Tim 3 år tillsammans. Oj vad tiden går fort, känns som de inte alls var så länge sen jag träffade honom. Fast ibland känns de som vi varit tillsammans typ..förevigt. Eftersom man känner varandra så väl. Underbart. Älskar honom så otroligt mycket. Tänk att jag hade turen att hitta honom. Jag är så lyckligt lottad. Men men, hur som helst. Kanske jag ska ta och kolla upp vad det är för mer band och händelser i stan idag/ikväll. Jag vill ju inte missa nått som de händer nått skoj : D 

Nu tror jag att jag ska ta och äta frukost,
känner hur de börjar kurra i magen. 

Take care

Jag är oftast en väldigt
glad och positiv människa.
Men när jag blir arg, då blir jag verkligen arg.

(Hade tråkigt och tog arga bilder.) 

Så ni vet när ni ska vända 

på klacken och springa.

: 3
Lunch dags, chill dag och värme.



Idag lagades det lunch av de som fanns i skafferiet. Så de blev inte världens lyx mat direkt men de blev hur som helst jätte gott. Även fast de kanske inte slut resultatet ser så jätte gott ut. Vilket jag upptäcker nu när jag lägger upp bilderna. Haha, men ändå


Take care



2012-08-14


Vi är så otroligt små 
i en STOR värld.



Jag har suttit ute på balkongen de senaste timmarna, druckit te, kollat på stjärnorna och filosoferat om liv på andra planeter. Så fort jag tittar på alla stjärnorna uppe på himmelen blir jag så tank spridd. Jag känns så liten i en stor stor värld. Tankarna om vad som finns där ute i de stora svarta rymden fyller mitt huvud.

Take care



2012-08-13

     Ack du vackra väska. 
- jag vet att du vill följa med mig till Grekland i september. -





Take care
Sol blir regn, sommar blir höst
 och helg blir Måndag.

Sitter här ute på balkongen i klädd klänning. Nyss var det sol och värme, men nu regnar det. Suckar inombords och är lite små sur pga vädret var underbart hela morgonen. Men men, ikväll ska jag till folkuniversitetet. Skolan börjar igen ikväll nämligen. Eller en av mina kurser i alla fall. Så nu är sommarlovet slut. Och det känns också som att sommaren håller på att gå mot sitt slut. Fast det är okej, jag gillar nästan hösten bättre. Och våren, det är mina två favorit årstider. 


Om man tittar ut genom köks fönstret så kan man se hur träden börjar tappa sina löv. Och det är då man kommer på att det faktiskt snart är september och höst. Då blir det dags för stickat, mysiga halsdukar och massa vackra orange/gul/röda färger. Underbart.

Take care!

2012-08-12

Dagen efter gårdagens bravader.
Vi kallar dej Söndag.

Sitter här och funderar på vad jag ska äta, magen kurrar som bara den. Vaknade dock as pigg vid åtta imorse och sen runt tolv började jag bli seg och trött men inte tillräckligt trött för att kunna somna igen. Så har legat halv sovande i en fåtölj mesta dels av dagen. Gårdagen var en skojig sådan. Mötte upp Daniella och gick till Rockbaren och satt där och chillade, sen kom hennes kompisar som firade födelsedag. Kände mig lite väl utanför ska jag säga eftersom hela sällskapet var fin klätt, men de var då inte jag. Men men. Det blev iallafall en skojig kväll med underbara människor, shots, en o annan flaska cider och kvällen avslutades med att en kille strippade på bar disken på rockbaren till Village people och deras underbara låt Macho Man. Det ser man inte varje dag ska jag säga er xD ! Men för första gången på väldigt länge har jag ångest över pengarna jag spenderade ..visst det kanske bara var 200 spänn men eftersom ekonomin just nu är dålig så var det ett väldigt dumt val utav mig. Men men, det är lätt att vara efter klok.

Idag tänkte jag i alla fall att jag skulle städa och plugga, har en engelska uppdrag som ska in vid midnatt som jag tänkte försöka göra klart. Surt nog har mina planer halkat efter ett par timmar men förhoppningsvis är jag snart på g igen.

Take care

2012-08-11

Sommaren går fort förbi och ibland undrar jag om den ens var här.


Lördag och Balkong chill.


Sitter på balkongen i solen och dricker isvatten. Idag är det en fin sommar dag, en perfekt dag för klänning. Det är 30 grader ute och det blåser svala vindar. 50 + styrka på solkräm används, fast de gör de ifs varje dag. Men idag behövs det extra mycket. 


Men men, idag ska jag sitta och plugga engelska och sen får vi se vad jag hittar på senare. Hoppas på att det fina vädret håller sig hela dagen ut. : D

Take care!

2012-08-10

Tankar om sol och värme.

Sitter här i vardagsrummet och kollar ut genom fönstret. Hade verkligen hoppats på att det skulle vara en underbar solig dag. Men nej då, istället regnar det som bara den. Fan. Jag vill ha värme och sol. Längtar verkligen efter den 22 September när jag åker med Mamma och co. till Grekland. Det ska bli intressant. Har bara solkräm med 50+ styrka. Så hoppas verkligen jag överlever solen, men har på känn att jag nog kommer bli röd som en kräfta. Men får hålla tummarna och använda massa solkräm. 

Hur som helst. Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på idag. För jag har ingen aning. Kanske ska sätta mig och plugga. Nått skoj skulle jag vilja hitta på ikväll allafall : 3 !

Take care! 

2012-08-09



"Kärlek är att acceptera varandra"

En resa och en underbar 
känsla av att komma hem.



Men igår åkte jag hem ner till Göteborg som sagt. Och som ni ser räddade jag mitt vackra hår, som dock efter allt har blivit slitet men de överlever. Men idag har jag mest vilat hemma och kramat min söta pojkvän som jag saknat så sjukt mycket under veckan jag varit borta. Och så har jag gått runt i stan idag och ..bara gått. Kände att jag behövde komma ut och gå lite och de blev en bra dag ändå. En chill dag.  



Take care!



En vecka i den vackra 

värmlands skogen.


Jag hade nu tillbringat en hel vecka uppe i värmlands skogarna med mor och syster. Har varit en lugn vecka och inte allt för mycket har gjorts. Vilket i sig har varit jätte skönt. Har grillat med min syster en sen sommar natt, varit på köpcentret med mor och varit och hälsat på mormor och morfar i Magnor, Norge. 


Tre bilder från när jag åkte upp till värmland.


En bild för ett stort misstag.

  
 
 


Lite bilder jag tog en dag med Lisa och hennes kompis Johanna.

Take care!

2012-08-08

Sista dagen i skogen. 

Sitter fortfarande uppe i skogen men i kväll åker jag hem till Göteborg igen med tåget. Hoppas allt går bra denna gången och att de inte blir mer krångligt än vanligt när man åker med SJ. Just nu sitter jag och skriver ut lite papper och ska snart åka med mor till Norge, mer specifikt Magnor för att hälsa på mormor och morfar en sväng innan jag åker hem. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på innan jag åker. Ta de lugnt bara tror jag. De finns ju inte så mycket att göra här i lilla charlottenberg. Eller som jag kallar det, skogen. Men ska bli skönt att komma ner igen. Saknar min älskling. Och så saknar jag att gå på gymmet. Och på Måndag börjar skolan igen.

Take care!

2012-08-06

Uppe i skogen bland mygg och sol.

Sitter uppe i värmlands skogen, har varit här uppe sen i Torsdags förra veckan. Och har knappt suttit vid datorn så har inte kunnat uppdatera något här. Men har tagit en del bilder under dessa dagar som kommer komma upp här så fort jag kommer ner till Göteborg igen och kan föra över dem till min dator. Så åker ner igen på Onsdag tror jag så då får jag uppdatera mer exakt. 

Take care!

2012-08-01


Vänta, vänta, vänta och vänta lite till.
Sitter här i mina underbara orange harem byxor och zappar på tvn. Väntar på att tvätttiden ska börja om 10 min. Men de känns som att tiden går extra sakta idag. Har redan sorterat tvätten och packat ihop allt jag ska ha med mig ner till tvättstugan.

Idag ska jag nog in till stan och köpa en biljett till värmland.
Åker nog upp någongång under morgon dagen. Vet inte hur länge jag blir borta men de blir väl ett par dagar.

Take care! 


Midnatts film och iste

Sitter här i min mysiga mossgröna fåtölj och kollar på Daredevil och dricker persika iste med massa lime och is i. Jätte mumsigt såhär på efter midnatt. Satt nyss och skrev lite med mamma. Ska nog ta och åka upp till Charlottenberg på Torsdag en sväng och hälsa på mamma och systern. Var alldeles för länge sen jag traffade dem nu. Och jag längtar tills september. Var så länge sen jag var utomlands.   


Take care!