2012-11-18

Hej Söndag, vad hände med Fredag?

Oj oj oj denna helgen har gått väldigt fort och har inte tränat någon dag under hela helgen pga att jag jag inte kännt mig helt hundra och gått med huvudvärk hela helgen. Funderar på om jag kanske borde gå och kolla så jag inte har någon vitamin eller mineral brist. Känner att jag har  slarvat lite med maten i de senaste och kanske är lika bra att kolla upp. Dock kostar sånt pengar och det är därför jag skjutit upp det så länge. Vi får se hur de blir med den saken. Idag hade jag tänkt knalla iväg och träna med har fortfarande otroligt ont i huvudet så avvaktar lite ett par timmar och ser om de släpper. Hur som helst denna helgen har varit en väldigt lugn sådan. Har under den mestadels färgat kläder och lyssnat på mysig musik. Testade även att färga en handduk, blev rätt bra faktiskt. Har dock en stor klump i magen, månadens dagar passerar fort och snart är det dags att betala räkningar. Och än är fickan tom. Men hoppas allt löser sig ..till de bästa. 



Nu ska jag nog fortsätta lyssna på underbar musik och vila lite till. Men hoppas ni alla där ute har en underbar söndag och bara så ni vet. Det är 36 dagar kvar till julafton. 
Take care

2012-11-16

Batik stod på schemat denna kväll.

Kände att de var alldeles för länge sen jag pysslade med att färga kläder nu.Lite svårt att ta kort på harem byxorna men ska ta bättre bilder på dem när de torkat senare. Jag brukar vara rastlös på kvällarna men eftersom jag inte varit på gymmet idag är jag extra rastlös. Jobbigt som bara den. 

 
Resultaten från kvällens batik pyssel.

Take care
Saknar min bättre hälft. 
Längtar tills imorgon kväll då vi är tillsammans igen. 
Men sålänge, hoppas jag att han har det jätte bra borta i stora staden.
                                   ♥
Hej Fredag, när ska saker gå min väg ?

Har tillbringat hela dagen ensam hemma i lägenheten. Har inte kännt mig helt hundra så skippade träningen och bestämde mig för att vila istället. Har varit otroligt tråkigt. Har varit så sjukt rastlös att jag inte kunnat vila. Har gått runt och diskat och fixat mesta dels av dagen och även ätit lite godis efter att ha skippat söt saker i 2 veckor. Känns lite sådär men de är bara att ta nya tag imorrn. Men har ätit så dåligt i de senaste och de känns inte bra. Tror det är psykiskt. Eftersom jag vet att vi inte har mycket pengar att lägga på mat. Men vem vet, det är min teori allafall. Finns säkert andra anledningar också. Detta är även första dagen på över en vecka som jag inte varit på gymmet och tränat. Kännns sådär. Men men, förhoppningsvis mår jag bättre imorrn så jag kan återgå till de vanliga. 

  
Trött Marthe / Mat utan grönsaker är tråkigt
  
Hösten försvinner sakta utanför mitt fönster / Favorit linnet
  
 / Jag /

Take care 
"Hellre sårad av sanningen 
än lycklig av lögnen"

2012-11-15

En dag som fort gick förbi.
Idag åkte Tim till sthlm. Saknar honom redan. Är så tomt i lägenheten nu. Han kommer inte hem fören på lördag kväll. Så tiden kommer väl gå fort förbi. Känns som jag kommer tillbringa mina dagar med att träna och chilla hemma. Ingen verkar pepp på att ses. Gör jag nått fel? Eller är alla helt enkelt otroligt upptagna. Hade velat gå i secondhand butiker och kolla men har inte ett ända öre att lägga ut på nått så de är inte så kul direkt. Men men, imorrn ska jag iväg och träna, diska, städa, färga kläder och förhoppningsvis hitta någon att dela min fredag med. 

Glad tjej med fina glasögon / chill kväll
Zucchinin växer super mycket på en vecka.

Take care

2012-11-14

Ibland blir även den
tråkigaste dagen en bra dag.

Oj oj oj, idag har varit en ganska bra dag måste jag säga. Har tillbringat min dag med att tvätta kläder, städa, diska och har även varit iväg och tränat. Första dagen på länge som jag inte bara tänkt på att söka jobb utan faktiskt gjort andra saker. Men även det måste jag ta tag i igen. Så imorrn ska jag nog söka en del och så ska jag också träna såklart. Så slipper jag vara så rastlös som jag blir om dagarna när jag skippat gymmet. Jobbigt jobbigt. Hoppas på att kunna vara med Angelica imorrn också. Kanske kanske kanske. Vi får se hur min morgon dag ser ut. Dock åker Tim bort till sthlm under torsdag till lördag. Tråkigt. Kommer bli så tyst i lägenheten. Som en extra lång dag när jag är ensam hemma. Men de ska väl gå an. Hoppas på en kul kommande helg. Vill hitta på nått skoj. Men känns som jag blir utesluten pga att jag inte har pengar att gå på krogen för -.- !

 
Rastlös och nyduschad tjej / Morgon chill innan tvätttid
 
Mys framför tvn / Blekfis
 
Pasta sallads middag / Lunch gröt med hallonsylt

Take care

2012-11-12

Hejsan Måndag, är du min vän idag?

Sitter här mätt och glad. Har nyss ätit en mumsig middag. Dock tog jag mig alldeles för mycket och orkade bara äta upp hälften. Typiskt mig att ta mig för mycket. Och nu är Tim hos sin mor så nu finns de ingen här som kan äta upp mina rester ^^ haha ! Idag bar det av till gymmet igen för en tränings pass. Kändes riktigt bra måste jag säga. Och imorrn blir det gymmet på morgonen och sen en lång promenad med Daniella under dagen. Ser fram emot det. Men men, nu sitter jag här och små gäspar så det kanske är dags för en dusch så jag vaknar till lite. 

 
Nyhem kommen tjej från gymmet / mitt nattduksbord
 
Dagens mumsiga middag / Jag

Take care

2012-11-10

Lördag, varför fyllde du
min dag med hemsk heter.

Har haft en skum dag. Vet inte om den är bra eller dåligt. Men mycket ångest och tjafs har varit delaktig under dagens gång. Men förhoppningsvis för det slutligen nått gott med sig. I brist på annat att göra denna lördags kväll så har jag varit på gymmet och tränat skiten ur mig. Kändes bra. Fick mig på andra tankar. Här kommer lite trevliga bilder jag tagit under dagens gång.

Lördags middag / Morgon te
  
Morgon pigg men seg tjej / Lördags godis
 
Lunch / Tidsfördriv

Take care

2012-11-09

Tankar och funderingar kring fredagen.

Sitter här och funderar över om jag ska byta om och åka iväg till gymmet eller promenera. Tim glömde sina glasögon hemma så ska lämna dem hos honom på jobbet. Blir en liten omväg för mig. Men så snäll är jag. Hur som helst borde jag åka och träna, är rastlös som vanligt och måste göra av med lite energi. Idag är också första dagen denna veckan som jag inte är ute och söker jobb. Ledig dag ! Pappa var nämligen otroligt snäll och hjälpte mig att betala mitt gymkort för denna månaden. Underbara pappa <3. 

Trött morgon tjej / Dagens lunch.
Laddade ner en app för min träning / Otroligt trött morgon tjej.

Take care

2012-11-08

En såndär Torsdag, 
när man inväntar helgen.

Lagom seg dag. Men lite vettiga saker har jag gjort. 
Dock en hel del jobb har blivit sökta idag också. *duktig tjej* Och nu sitter jag här och funderar på om jag kanske ska gå ut en sväng och gå runt. Som alla dagar är jag rastlös. Eller så kanske jag ska hitta på nått nytt att pyssla med. :3 *rastlös*

Mumsig soja pastej med paprika i / Planterade Squash.
 
Diskade upp all förbannad disk / Lunch.
 
Barfota dag / Innan frukosten var gjord kände jag mig kreativ.

Take care 
"Varje utgång är en ingång till något annat"
Hejsan världen. Detta var min Onsdag.
Gårdagen bestod för mig utav att tvätta mesta dels av dagen. Eller ja det kändes så allafall kan jag ju säga. Och annars chillade jag hemma. Förutom när jag åkte och handlade lite på hemköp. Te <3 Yeeeeyh ! Nu ska jag vara sparsam med de lilla jag har. Hade lite väl tråkigt innan så lockade håret men de var ju platt igen så fort jag kom ut för där regnade de. Dumma här. Jag hade ju paraply ;O men nej då de la sig ändå när de va mkt fukt ute. Inte lätt inte lätt. Håller även på att försöka vänja mig vid mina glasögon eftersom jag inte kommer ha råd med linser framöver nu ett tag så..eller har ett par linser kvar men dom ligger i sin linsask och vilar iväntan på att jag ska behöva dem. Här nedanför ser ni också min middag. Skulle ha gjort en grekisk sallad men kom på att jag inte hade några oliver ..så fick bli en blandning av de som fanns hemma för stunden :) ! Men nom nom va gott de blev ska jag säga dej! :D


 
 Försöker vänja mig med mina glasögon / Gårdagens middag.
 
En bild från tvättstugan / Massa mysiga lockar från igår.

Take care

2012-11-06

Funderingar om förändringar
i höst mörkret.
Ska jag ? ..Vågar jag?..
Hittade lite rödbrun henna hemma som jag
aldrig använt. 
Och blev lite små sugen. Men är nervös
för att de ska bli knallrött eller liknande :O Men också
att de ska bli för mörkt så jag ser hemskt blek ut.
Brukar göra de de gånger jag färgat håret mörkt.
*tänka tänka*

Henna är ju så oförutsägbart när de kommer till färg
resultatet om man säger så. 


Jag tror jag snart har nått botten.
Under stenarna finns jag.

Usch, känns sådär som allt verkligen går sakta men säkert åt helvete. Vaknar upp varje morgon klockan 8 som vanligt men nu kan jag inte längre åka till gymmet då. För jag har inte råd att betala mitt gymkort för denna månaden. Och jag är arbetslös fortfarande men jag kan inte åka till Arbetsförmedlingen pga att jag inte har råd med nått busskort. Och vågar inte chansa just nu för får jag en böter skiter sig allt. Och jag har ett brev från csn där dom säger att jag ska betala tbx en jävla massa pengar pga att jag avbröt en kurs. Men de pengarna la jag på kurs litteratur så där skiter de sig. Dom pengarna finns inte. Jag har inte råd med min telefonräkning eller att betala hyra. Denna månaden står jag med ena foten i graven. Och jag vete fan hur jag ska lösa allt. Söker jobb som en galning och gör allt jag kan. Men ångesten och stressen sköljer över. Jag har panik. Hur ska detta gå runt. Jag måste lösa de. På nått vis. Men just nu känns allt som de bara går i en nerförs backe. Hade behöver besöka en läkare, men de finns de inte pengar till. Åhh..jävla pengar jag hatar er ! Varför ska ni styra allt i världen. Men det är bara att hålla huvudet högt och le. Det kunde ju varit värre. (peppar peppar ta i trä)..

Take care 

2012-11-02

Reslutat från gårdagens impuls byx pyssel. 

 
Hej Söndag, nej just de. 
Det är ju faktiskt Fredag idag.

Sitter här och funderar. Det är fredag idag, men de känns verkligen som en söndag. Jag är helt trött och seg i kroppen. Känns så skumt nu när jag inte har nått gym kort. Så när jag vaknar vid 8 på morgonen vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med. Utan kroppen går då istället tillbaka i "sömn mode" om man kan säga så. Funderar på om jag ska lägga mig ner och ta en power nap eller om jag ska hålla igång och göra nått annat. Hur som helst är det dags att tända dagens första rökelse. Och sen ska jag nog tända lite levande ljus för usch och fy vad kallt det är här inne. Elementen är på men inge varmare blir det. Eller så får jag kanske skylla mig själv som går barfota inne men tycker man borde kunna göra det utan att frysa inomhus. Men men, ikväll ska jag iväg till Daniella och dricka lite och umgås :) hoppas de blir kul. Och att jag är piggare och mer pepp då !

Känner att livet är lite ur balans. Och jag vet inte vad jag ska göra för att jämna ut marken under mina fötter. Oj en sån gåta livet är. Men de är ifs hela charmen med livet. Det du inte vet. Framtiden. 

Take care

2012-11-01

2012-10-31

Ack du vackra höst.

Var ute på en liten promenad förut i de mysiga höst vädret. Alla klagar så förbaskat åt att de blåser och regnar så mycket. Men jag tycker de är jätte mysigt. Hellre regn nu än i vinter. Nu är de ju allafall hyfsat varmt ute fortfarande. Jaja, nu har jag köpt mig blåbärssoppa som jag sitter och avnjuter just nu och funderar över vad jag ska sysselsätta mig med ikväll. *tänka tänka* Är alltid så pyssel sugen. Kanske man ska göra om lite kläder. Kanske ta fram den gamla symaskinen och låta kreativiteten flöda hela natten. Eller kanske jag ska sitta och rita ikväll också. Vi får se hur kvällen utspeglar sig. 

 
 Nu ska jag återgå till min blåbärssoppa och That 70's Show.

Take care
Hej Onsdag, du kom med vackert höstväder. 

Har varit en lagom seg dag. Var uppe tidigt imorse och tvättade. Vid tre var tvätten tbx i lägenheten och allt var klart. Sen har jag gått runt i lägenheten och små plockat hela dagen och ja..städat. Och nu sitter jag här i soffan för en stund och funderar på att gå bort till ICA och små handla lite, eller om jag kanske ska gå till Lidl istället. Det blir ju billigare iallafall. Äsch går och handlar imorrn. Så kanske Tim kan följa med. Så tar jag mig en promenad runt området här sen. Känner mig rastlös och seg på samma gång. Vi får se. Kanske ska åka in till stan idag också och söka lite mer jobb. Vi får se va de blir. Nu är middagen i magen allafall och känner mig mätt och gla.

Take care

2012-10-30

All I have to do is dream.

Hej du Tisdags kväll. Dej tillbringar jag ensam i mitt hem. Har varit en ganska lugn dag. Var för några timar sedan iväg och sökte jobb på bl.a Indiska. Så nu får man hålla tummarna. Dom behövde lite extra folk till jul så. *håller tummarna* . Och kvällen har jag tillbringat i soffan. Spelat lite på gitarren, målat lite, lyssnat på musik, kollat lite på that 70's show och njutigt av rökelsedoften som fyller hela lägenheten. Tidig morgon, Soft dag och ensam kväll. Låter som alla mina dagar. Ibland vill man bara sluta ögonen och drömma sig bort till en bättre tid. En tid där alla problem är lösta, till paradiset. Men än så länge förblir det bara en dröm. Men snart så. Snart.



Imorrn när jag vaknar är det Onsdag och dags att tvätta. Ska nog även passa på att tvätta golvet när tvättmaskinen gör sitt. Känns som de behövs. Annars har jag inga planer, som vanligt. Segt. Men ska nog söka fler jobb och pilla mer på gitarren. Men nu, ska jag försöka fixa mig lite mat. Känner att de börjar kurra i magen nu. Och som vanligt har jag ju glömt att laga middag.

Take care